GENERICA B-komplex forte

tbl 1x20 ks

Výživový doplnok. B-komplex je súhrnné označenie pre vitamíny skupiny B, ktoré patria medzi vitamíny rozpustné vo vode.

  • Vitamín B1: prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky. Napomáha k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k správnej funkcii srdca.
     
  • Vitamín B2: prispieva k zachovaniu zdravých slizníc, k udržaniu dobrého zraku a zdravej pokožky. Napomáha k správnej látkovej premene železa a tým k udržaniu zdravých červených krviniek. Prispieva aj k správnemu fungovaniu nervového systému, k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy.
     
  • Vitamín B6: prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky. Napomáha k normálnej látkovej premene bielkovín a glykogénu, k správnej tvorbe červených krviniek a správnemu fungovaniu imunitného systému. Prispieva k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy.
     
  • Vitamín B12: prispieva k správnej tvorbe červených krviniek, k správnemu fungovaniu imunitného systému, k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy. Napomáha aj k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky.
     
  • Biotín: prispieva k udržaniu zdravých vlasov, zdravej pokožky a k zachovaniu zdravých slizníc. Napomáha k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie, k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky.
     
  • Niacín: prispieva k zachovaniu zdravých slizníc a k udržaniu zdravej pokožky. Napomáha k správnemu fungovaniu nervového systému a správnej funkcii psychiky. Prispieva aj k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy.
     
  • Kyselina listová - aby telo dokázalo kyselinu listovú využiť, musí ju metabolizovať na aktívnu formu, tzv. folát.
    Folát prispieva k správnej syntéze aminokyselín, zohráva úlohu v procese delenia buniek a prispieva k rastu zárodočných tkanív počas tehotenstva. Napomáha aj k správnej tvorbe krvi, k správnemu fungovaniu imunitného systému, k zníženiu vyčerpania a únavy a správnej funkcii psychiky.
     
  • Kyselina pantoténová: prispieva k zdravej duševnej výkonnosti, k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania a únavy. Napomáha aj k správnej syntéze a látkovej premene steroidných hormónov, vitamínu D a niektorých neurotransmiterov.

Viac na adcc.sk

Výrobca: GENERICA spol. s r.o.

Dostupnosť: na sklade

2,70 € s DPH

Podobné produkty

Zľavnené produkty

HERBEX MATERINA DUŠKA

Akcia

Jednozložková bylina - materina dúška (Thymus serpyllum) v nálevových vrecúškach.

2,39 €

SÓJOVÝ SUŠENÝ NÁPOJ

Akcia

Sójový nápoj je vhodný na prípravu nápoja. Je možné ho použiť všade tam, kde klasické...

2,22 €

HERBEX RUMANČEK PRAVÝ

Akcia

Rumanček pravý, porciovaný v nálevových vrecúškach. 

2,18 €

HERBEX MEDOVKA LEKÁRSKA

Akcia

Medovka lekárska (lat. Melissa officinalis) v nálevových vrecúškach.

2,39 €