Glutamine EXTRA DB NEUTRAL

prášok vo vrecúškach 30x20 g (600 g)

Dietetická potravina na osobitné medicínske účely v práškovej forme, bohatá na glutamín. Vhodné pre pacientov s poruchou metabolizmu cukrov.

Dietetická potravina na osobitné medicínske účely pre diétny manažment pacientov s malnutríciou alebo s rizikom vzniku malnutrície spojenej s ochorením, ktorá sa určí vhodným nutričným skríningom. Pre pacientov s malnutríciou alebo poruchami funkcie gastrointestinálneho traktu, ako je Crohnova choroba, ulcerózna kolitída, syndróm krátkeho čreva, radiačná enteritída/ezofagitída a hnačka počas rakovinového ochorenia. Pre pacientov s ochorením metabolizmu sacharidov. Vhodné pre kriticky chorých pacientov a pacientov s ťažkými popáleninami. Vhodný tiež pre pacientov s orálnou mukozitídou, rakovinovou kachexiou a neuropatiou vyvolanej chemoterapiou.

Indikačné obmedzenie: Hradená liečba je indikovaná u dospelých pacientov s orálnou mukozitídou pri nádorových ochoreniach hlavy a krku, ktorí netrpia hepatálnou alebo renálnou insuficienciou.
Medicínsky odôvodnená efektivita liečby sa priebežne sleduje a zaznamenáva do zdravotnej dokumentácie pacienta. Hradená liečba sa poskytuje po dobu maximálne osem týždňov. Viac na adcc.sk

136,04 € s DPH

Ľutujeme, produkt je momentálne nedostupný

Podobné produkty